Pralnosušilni stroj

ciklama1  

član od: 21.2.2007

sporočila: 1

tema odprta - 21. feb 2007 0:08 | ogledi: 3.380 | odgovori: 20

Ker imam malo prostora v kopalnici nameravam kupit pralnosušilni stroj. Kaj ima kdo kakšne izkušnje s takim strojem? Mi lahko kdo kakšnega priporoči?

Hvala.

ciklama1

proxima  

član od: 21.10.2003

sporočila: 2514

21. feb 2007 6:51

Jaz imam takega: http://www.gaa.si/iskalnik/articles.php?id=6045 ravno zaradi prostorskih razmer (polni se od zgoraj). Res pa je, da naceloma perilo se vedno obesam na terasi (iz ekoloskih razlogov, znanih tudi pod imenom skrtost :)))) ), susim oziroma dosusujem pa takrat, kadar se mudi in kadar je vlazno ali mrzlo ali megleno, tako da se zehta ne more posusit v enem dnevu; ne vem torej, kako se obnese v primeru, ce hoces posusit prav vse v stroju. Za moj nacin uporabe se vsekakor krasno obnese. lp, proxima

MALČICA  

član od: 8.6.2006

sporočila: 451

21. feb 2007 8:20

Ciklama 1, popolnoma ti odsvetujem. Jaz sem si kupila pralno sušilnega od Indesita, samo v roku garancije se mi je trikrat pokvaril. Zdaj je garancija potekla in ob prvi okvari gre stran. Serviser je rekel, da to dvoje ne gre skupaj. Tako da ti to odsvetujem. Tudi sušim skoraj da nič v njem. V dveh letih in pol sem sušila samo trikrat. Torej se ne splača. Bolje da pozabiš in si kupiš dober pralni stroj od Gorenja. Malčica

Janina  

član od: 31.12.2001

sporočila: 101

21. feb 2007 8:40

Jaz pa imam Aristonovega že 4 leta in dela odlično. Če boš kupovala bodi pozorna koliko perila naenkrat lahko posušiš. Pri večini pralno-sušilnih strojev moraš namreč po pranju pol cunj vzeti ven. V mojem to ni potrebno Janina

karnak  

član od: 24.10.2006

sporočila: 702

21. feb 2007 8:41

Tudi jaz ti odsvetujem pralnosušilni stroj. Pri prijateljih se sploh ni obnesel. Zato smo mi pred petimi leti kupili dva stroja, pralnega in sušilnega, oba gorenje. Prostorsko stisko smo rešili tako, da smo sušilnega postavili na pralnega. Super. JORDI

lucijana  

član od: 4.2.2006

sporočila: 284

21. feb 2007 8:42

http://www.gospodinjski-aparati.si/iskalnik/articles. imam tega, sem zelo zadovoljna, marca bo eno leto kar ga mam, sicer sem že mela serviserja doma neki majhnega je mogu zamenjat. drugače sem pa zelo zadovoljna. fajn pere, obrati res nardijo svoje, fajn posuši-na eno * sušim navadne cunje ki jih perem na 30C na ** pa sušim tisto kar perem na 60-90C. še nikoli se mi ni nič skrčilo sušim pa notri VSE, vse vrste tekstila...pa je bilo do sedaj še vse vredu. jst sm vglavnem zelo zadovoljna. aja eden od odločilnih dejstev za njegov nakup pa je bil ravno sistem 5+5, 5kg opreš-5 kg posušiš. je malo dražja zadevščina ampak meni ni žal, se pa splača malo pogledat naokoli po raznih trgovinah. jaz sem ga dobila v eni naši trgovini z belo tehniko za 140.000 sit, drugje je biu 160.000. najbolj sem ga kupila zaradi tega ker si želimo otroka in takrat vem da bo veliko pranja, ampak v tem enem letu me je prepričal. če bi še enkrat kupovala bi kupila enakega. lucijana

lucijana  

član od: 4.2.2006

sporočila: 284

21. feb 2007 8:44

aja postavitev kot jo je svetoval jordi eden na drugega pri meni odpade ker sem v mansardi, kopalnica pa je miniaturna, tako da če sem že kupovala pralni stroj sem zato vzela kombiniranega. Čeprav boljše je seveda če je vsaka mašina zase...ampak če maš plac. lucijana

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

21. feb 2007 8:45

Tudi jaz ga odsvetujem, oz. če je možnost, kupi ločena aparata... lidka

katka lopatka  

član od: 1.12.2006

sporočila: 4996

21. feb 2007 9:32

Izkušnje s Candyjevim mehanskim že skoraj 8 let so super. Soseda pa je eno leto nazaj kupila Aristonovega in je tudi zelo zadovoljna, pere 5, suši 4 kg.

KARMINA  

član od: 17.11.2003

sporočila: 755

21. feb 2007 9:44

Tudi mi smo imeli 10 let pralno sušilnega Candya. Delal je odlično, edini problem je, da lahko sušiš le polovico perila. Potem se je pokvarila centrifuga in ga serviser ni znal popravit(zgodba za sebe) Sedaj smo ga postavili v klet in pozimi še vedno sušimo z njim! Svetujem pa ti, da kupiš (tako kot je že svetovala lucijana) sistem 5+5, saj prihraniš na času in energiji. LP K

nasha  

član od: 30.12.2006

sporočila: 477

21. feb 2007 10:30

Tudi jaz imam kombiniranega 5+5 se odlično obnese. Kupili smo ga zaradi majhne kopalnice. Je pa zanimivo, da smo se pri več serviserjih zanimali kaj menijo o kombniranem stroju, pa so vsi odsvetovali in popolnoma skritizirali. Ne vem ali niso vešči popravila,ali pa imajo raje dvojno popravilo. V glavnem meni se dobro obnese in mi ni žal. nasha

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti