rada bi ,če mi lahko napišete kako pridem do nagradne igre kajti pogledala sem že povsot in ne najdem.ali je morda to ko piše ,da je anketa in danes je vprašanje o ribah.prosim za odgovor čim hitreje.hvala
alenka platinovsek
rada bi ,če mi lahko napišete kako pridem do nagradne igre kajti pogledala sem že povsot in ne najdem.ali je morda to ko piše ,da je anketa in danes je vprašanje o ribah.prosim za odgovor čim hitreje.hvala
alenka platinovsek
2. feb 2002 22:02
Nagradne igre trenutno ni. Kadar pa poteka, se to dogaja na portalu. Težko jo zgrešite, ponavadi je nekoliko levo spodaj glede na anketo. Pozdrav Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
10. feb 2007 8:09
Pred nekaj časa sem zasledila slabo oceno pizzeriji Azur.Ocena je bila krivična,saj sama večkrat zaidem tja,ker sem več kot zadovoljna.To potrjuje tudi prezasedenost z obiskovalci ob določenih urah.Verjetno je ocenjevalec naletel ravno na slab dan-vsem se to lahko zgodi.Predlagam,da se doda še možnost mnej drugih obiskovalcev.Zaradi nestrinjanja z oceno sem napisala še svojo oceno pa je nisem zasledila,da bi bila objavljena. Pa lep dan! ena mš
10. feb 2007 8:51
Ena mš jaz se pa žal popolnoma strinjam z oceno, dvakrat sem bila v pizzeriji Azur (zadnjič prbl. 2 tedna nazaj) in obakrat so bili natakarji zelo nesramni, kozarci so tako neužitni, da ne moreš iz njih pit (preprani in beli) pizza pa nič posebnega. Suzi
10. feb 2007 9:10
A res?Nikoli nisem bila sama pa vsi so jo pohvalili.Moram pa reč ,da je njihova jurčk pizza božanska.Za kozarce pa nam nič rekla.Z natakarji in postrežbo nisem imela težav.Očitno sem potem imela srečo.Je pa res,da z ljudmi načeloma nimam težav.Mogoče sem z premalim zadovoljna. ena mš
10. feb 2007 10:07
Ena mš, saj veš, okusi in navade so različni, ravno tako občutljivost ljudi na določene stvari. Kar je enemu všeč, super in oh in sploh, bo drugemu ravno nasprotno. Kar je za nekoga lepa nobel gostilna, ne bo za drugega nič posebnega. Poleg tega pa je tu še faktor "slab/dober dan"... Tako pač je. Se pa strinjam, da bi bila lahko možnost vpisovanja mnenj pod ocene (če se ne motim, je bilo o tem že govora) oz. bi lahko ocene enega lokala dali "na kup", da bi imeli več menenj na enem mestu. Teja
10. feb 2007 13:19
Škoda za Azur, ker pice imajo res dobre. Kelnarji so se zamerili tudi nam, pa ne samo enkrat, tako da smo nad njimi obupali, je še veliko dobrih picerij. Pa jaz tudi načeloma nimam problemov z ljudmi. Loni Makaroni
10. feb 2007 13:48
No, meni je pa picerija Azur najboljša - vsaj kar se pic tiče. Z natakarji se ponavadi nisem posebej ukvarjala, ponavadi je bilo vse korektno, res pa je, da se mi ravno klanjali niso - niti jaz tega od njih nisem pričakovala. Wc je bil vedno čist, ambient je prijazen, jaz nikoli nisem opazila, da kozarci ne bi bili čisti. Pa še tole - v glavnem tam strežejo natakarji (moški) in zadnjič sem skoraj pozabila jest, ker sem tok buljila v enega, je bil res prav cortkan, hehe ;) Scorpy
10. feb 2007 14:12
mogoče pa je vplivalo na postrežbo tudi dejstvo, da je nekdo stalna stranka, drugi pač ne? saj vem da se to nebi smelo dogajati ampak to se dogaja povsod,.....in nazadnje ko sem bila jaz v azurju je tam delal en aljoša in on je bil vedno zelo prijazen neglede na uro in zasedenost,... je pa to že zelo dolgooooo nazaj plopsa
10. feb 2007 15:54
Pizzeria Azur ima odlično gobovo rižoto. Morda predlog za naslednjič, ko zaidete tja. Sicer pa mogoče ne bi bilo slabo, če bi ocenam gostiln lahko pripisali še svoje mnenje (sploh če se pretežno strinjaš z napisanim, da ne pišeš podobno še enkrat). Živi
11. feb 2007 15:05
Ne vem kako bi mogla iz Azurja brez pizze Jurček.Bom imela v mislih naslednjič rižoto,če bo šlo. ena mšKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti s česnom, oljem, čilijem in kozicami
Slivove rožice