Erotični sladoled

tema je zaklenjena

neznan uporabnik

tema odprta - 13. dec 2001 12:49 | ogledi: 5.727 | odgovori: 25

Pred kratkim sem v trgovini z erotičim blagom kupila model za izdelavo sladoleda v obliki moškega organa. Prodajajo jih v večih dimenzijah. Odločila sem se za model Long John (0.33 l), Dicky be hardy (0.25 l) in Sleezy snail (0.15 l).

Priložene imajo tudi recepte, odločila pa sem se za naslednjega:

- kokosov liker

- bakardi

- stepena sladka smetana

- ingver

- zdrobljen led

- čili

- rozine

- čokoladne mrvice

- sladki greh

Zmes nalijemo v modele in zmrznemo. Sladoled ponudimo na žurki.

Ližemo ga počasi ob spogledovanju s partnerji. Družabni dogodek vzbuja poželenja, tako da zabava doseže željen učinek. Paziti moramo, seveda, da sladoled poližemo, ko je ta še trd. Ob modelu ponudba zagotavlja še zastonjske prezervative v različnih okusih.

Pa veliko užitkov.

Tina Gorejnak

neznan uporabnik

13. dec 2001 12:52

Zanimivo ... Najboljši je zagotovo Long John, ko je še najbolj trd ... Beti

HALI  

član od: 3.9.2001

sporočila: 112

13. dec 2001 13:49

Med kuharčki imamo tudi šaljivce? Tudi jaz sem za Long Johna

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

13. dec 2001 14:10

Tina, trgovino in ceno prosim Bliza se novo leto, čas za darila Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

neznan uporabnik

13. dec 2001 14:32

Modelčke sem kupila v Celovcu (trgovina Klagenfurter Venus). Verjetno pa se jih da dobiti tudi v naših sex shopih. Cena je ugodna (cca 1000sit za 10 kosov), je pa res da te mimogrede silijo z nakupom različnih rekvizitov in pripomočkov za to in ono, kar pa ni vedno najprijetneje. Očitno je trgovina last balkancev saj mi je stregel nek brkač z zlato verigo okoli vratu in se nenehno slinil okoli mene. Zoprno, se pa splača. Povedali so mi še, da je "Suck-ice" hit letošnjega prednovoletnega obdarovanja. Naj povem, da sem ob lizanju sladoleda, ki sem ga sama pripravila spoznala novega fanta. Tina Gorejnak

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

13. dec 2001 14:38

Aja, to je za enkratno uporabo Hehe, kje si ga pa potem lizala? Da fantje kar pridejo Hm, potem pa ne vem, če bi svojo najdražjo obdaroval s tem Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

neznan uporabnik

13. dec 2001 14:54

Hm, hm Jernej... Ne vem ampak zdi se mi, da te tole kar malo zanima. Sorry. Veš jaz sem take odkrite sorte, pa vedi da sem do "Suck-icea" o tem samo sanjarila, potem pa se je čisto po naklučju v tisti vznemirljivi noči zgodilo. Nič boljšega. Okus čez čas kar izgubi vlogo, čeprav mora biti za začetek. Vse je bolj čutno. Tina Gorejnak

Henri  

član od: 13.9.2001

sporočila: 317

13. dec 2001 18:20

Kaj pa menijo ostali brkaci o tem Suck-ice-ju? Tudi glede izgube okusa si se nisem popolnoma na jasnem? Je nujno! Pozdrav vsem

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

13. dec 2001 19:52

Tudi jaz ne razumem izgubo okusa, ampak raje ne sprašujem, da ne bom ispadel preveč trapast Po mojem sploh ne razumem, kakšen je ta strojček. Sem mislil, da je v enem kosu... Naj še kdo drug kaj vpraša... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

neznan uporabnik

14. dec 2001 7:00

Zgodnja ura je zlata ura! Nerad priznam, da z ženo že več let spiva v ločenih spalnicah, ob misli na to pa se mi kar milo stori. Utrnila se mi je misel, da bi ji mogoče za novo leto kupil enega enega od teh modelčkov in jo presenetil. Zanima me, če obstaja tudi recept za kavni sladoled, da ne bo tolikokrat pri sosedi. Tina prosim te, da mi poveš, če prodajajo tudi še kakšne druge modele. Kupil be enega samega, ki pa bi bil vsaj litrski, da se bova lahko posladkala oba, če romanca ne uspe, sladoleda pa bo dovolj tudi za sosedo. Upam,da bo uspelo. Murko Franc

simonka  

član od: 29.11.2001

sporočila: 52

14. dec 2001 8:07

Očitno zna Tina razburkati tudi tale forum, ker tako veliko odgovorov na eno temo se pa v enem dnevu malokdaj zgodi. Sedaj je dober trenutek, da se člani KulSlo spoznamo tudi v živo, saj bomo vsi drveli v erotične trgovine, kako se pa bomo spoznali, pa verjetno ni težko uganiti. Sicer pa za tole niti ne rabiš kakšnih posebnih modelčkov, sladoled se lahko namaže kar direkt... Pa veliko uspeha in užitkov! Simona

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti