zanima me ,ali je kakšna dobra pizzerija v okolici Kobarida.Drugi teden gremo v tisti konec na dopust,otrokom pa sem obljubila pizzo.
Bernarda
zanima me ,ali je kakšna dobra pizzerija v okolici Kobarida.Drugi teden gremo v tisti konec na dopust,otrokom pa sem obljubila pizzo.
Bernarda
20. avg 2006 17:23
Hm hm, če ste na volji se peljat do Solkana (dobrih 40 min v smeri Ng), je tam ob Soči Pizzeria Žogica, kjer imajo res super pizze. Zunaj je tudi igrišče za odbojko, odbojko na mivki, 2 za tenis in igrala za otroke. Urejena je tudi pot do Soče (60m). Je pa dobro rezervirat (tel.: (0)5 300 52 40), ker je ponavadi polno... http://www.zogica.com/index.php teya84
20. avg 2006 18:21
Priporočam vam tale lokal: http://www.kulinarika.net/baze/lokali_podrobno.asp?ID=6 In če vam bo ostalo še kaj prostora v želodčku, poizkusi še njihove kobariške štruklje... !!! Drugače pa... malo nižje po Soški dolini: V Desklah je piceija Vinazza. Če ste ljubitelji pravih italijanskih pic s tankim testom iz krušne peči, bo to prava izbira. Iz smeri Kobarida proti Novi Gorici je lokal takoj na začetku kraja, zavije se na levo v naselje (navkreber) takoj za bencinsko črpalko. V Ajbi pa je kakih 500 metrov iz glavne ceste, že v gozdu, picerija Mlin (vsaj mislim, da se tako kliče, ampak saj je tam samo ena). Že ob cesti je lesen smerokaz za picerijo, le malo počasneje je treba peljati, da ga ne zgrešiš. Če so v Vinazzi specialisti za super tanke pice, je tale picerija v Ajbi prava za ljubitelje pice "po naše", torej take z vzhajanim, malo debelejšim in rahlim testom. Upam, da sem pomagala. Lep pozdrav, tjas
20. avg 2006 19:46
punce,. hvala.Jaz osebno bi šla poskusit v gostišče Franko pri Kobaridu-berem same hvale o tem lokalu,a kaj čemo ,če pa je otrokom najboljša sam pizza. Bernarda
20. avg 2006 20:17
Sicer ni v tistem okolišu, če bo pa katero pot vodila v Laško, priporočam pizzerijo ŠPICA! Res ima pravo ime! Pizze so več kot "špica", okusne, izbira velikanska! Galja
20. avg 2006 20:44
galja, mi v Idriji tudi imamo pico špico, ki dostavlja na dom. Jaz rajši pokličem k Škafarju in naročim, skočim v avto, pa je. Drugače pa mi tudi jemo pri Jazbecu, kadar moški letajo s padali oziroma z zmaji s Kobale. Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cheesecake
Pečenice na leči