mi lahko, prosim, kdo razloži, kako se naredi mrzla potica. Vem, da je finta v postopku, vendar ne vem točno. Hvala.
nataša
mi lahko, prosim, kdo razloži, kako se naredi mrzla potica. Vem, da je finta v postopku, vendar ne vem točno. Hvala.
nataša
4. apr 2006 16:42
http://www.kulinarika.net/zadetki.asp?besede=potica&zad Tukaj imaš vse sorte o poticah. To kar sprašuješ je hladna, mrzla, nočna potica, potica zaspanka.... jade
4. apr 2006 16:43
Zamesiš testo, ga vzhajaš, razvalja in namažeš z nadevom. Zviješ in daš v model za peko potic, vse skupaj prebodeš z bolgo vilico in pokriješ s folijo. Daš v hladilnik čez noč, naslednji dan pa spečeš. Taka potica nima nikoli lukenj in testo nikoli ne odstopa. Pravilo za tako potico je, naredi vse kot sicer, le da jo potem namesto v pečico daš pokrito s folijo v hladilnik in jo spečeš šele naslednji dan. lp Vesna
4. apr 2006 20:01
poglej na stran 2, pod "orehova potica - prvič" LisaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečeni svaljki s pomako iz feta sira
Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla