Vem ,da to ni tema za forum pa vas vseeno prosim za pojasnilo.Pred pol leta sem kupila stanovanje pa me zanima ali ga lahko navedem kot davčno olajšavo?
Hvala za odgovore . Balu
balu
Vem ,da to ni tema za forum pa vas vseeno prosim za pojasnilo.Pred pol leta sem kupila stanovanje pa me zanima ali ga lahko navedem kot davčno olajšavo?
Hvala za odgovore . Balu
balu
27. feb 2006 21:51
balu, kolikor sem doumela, ga lahko daš v davčno olajšavo, če si zanj najela kredit, kolikor sem razumela, vpišeš plačane obroke kredita brez obresti. Lp, tjas
27. feb 2006 21:52
Aja, v zadnjem Delničarju je še kar razumljivo to pojasnjeno... probaj ga poiskat, ravno prejšnji teden je izšel. tjas
27. feb 2006 21:55
ja, tudi če si ga kupila brez kredita
27. feb 2006 22:36
Jaz teh papirjev ne izpolnjujem ampak znanka zato tudi sprašujem,ker ne bi rada nakupa obešala na velik zvon.Petika koliko % pa dobim nazaj glede na to ,da sem ga kupila brez kredita ? Hvala za odgovore . Balu balu
28. feb 2006 6:05
Vračilo je odvisno od Tvoje davčne osnove in med letom morebiti plačane akontacije dohodnine od dobička iz kapitala,.... Tule najdeš obrazec za neregistrirane uporabnike, pa vpiši podatke za takojšnji izračun: <http://edavki.durs.si/OpenPortal/Pages/StartPage/St> Pa še en uporaben programček: >http://www.dohodnina.com/izracun.asp< Lp, Nelly Sporočilo je spremenil(a) Nelly dne 28. feb 2006 06:05:59 Sporočilo je spremenil(a) Nelly dne 28. feb 2006 06:24:59 Sporočilo je spremenil(a) Nelly dne 28. feb 2006 06:26:09
28. feb 2006 6:28
Kdo me nauči napisati aktiven link? Nelly Sporočilo je spremenil(a) Nelly dne 28. feb 2006 06:28:40
28. feb 2006 7:34
Nelly, nobene umetnosti ni... tule na forumu od kulinarike ga preprosto prekopiraš iz naslovne vrstice tvojega internetnega brskalnika in ko boš odposlala post bo link aktiven. Je pa res na nekaterih drugih forumih potrebno link zapisati med trikotna oklepaja. Tule na KulSlo ni treba Lp, tjas
28. feb 2006 8:07
Prvo reševanje stanovanjskega problema, nakup, kredit, gre pod olajšave v rubriko C. Prizna se še dodatne 4 % (na 2% ) olajšave od tvoje dohodninske osnove. Če imaš kredit, lahko to olajšavo uveljavljaš postopoma 15 let. tanja tominec
28. feb 2006 8:57
Ha, še moja pripomba - leta 2004 sem bila izžrebana za peko potic v reviji Anja in mi je Delo Revije poslalo izpisek za dohodnino tudi za leto 2005. Sem vse skupaj skušala reklamirati, ampak me samo prevezujejo iz ene pisarne v drugo. Se pripravljam na kak ostrejši pristop. a ima kdo kak pameten predlog? Navadno je že dosti, da omenim Val 202 in rubriko "Kje vas čevelj žuli?". Loni Makaroni
28. feb 2006 9:26
Loni, nič ne bo, darila so obdavčena! Škoda živcev! Tjaš, najprej sem kopirala, ker link ni deloval, pa še poizkušala z znaki. No, za test bom prekopirala kar našo stran: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=5962 in mislim, da ne bo delovala.... Nelly Se opravičujem: ker ni bilo videti običajne črte pod linkom, sem mislila, da ne deluje. LP, Nelly Sporočilo je spremenil(a) Nelly dne 28. feb 2006 09:33:26Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tarte tatin z jabolki
Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom