Mož mi je sporočil, da je trgovina Hofer odprta. Pravi, da je groza... nekaj tisoč ljudi... (kot na nogometni tekmi)... Mogoče dajejo zastonj
Pozdravček!
Mož mi je sporočil, da je trgovina Hofer odprta. Pravi, da je groza... nekaj tisoč ljudi... (kot na nogometni tekmi)... Mogoče dajejo zastonj
Pozdravček!
7. dec 2005 9:01
Sem bila prejšnji petek na otvoritvi Spara v Radovljici -norišnica, bom šla danes malo pošnofat, tako v miru.... Groza je itak vedno na vseh odprtjih, se splača počakat kak dan, šele potem lahko v miru pogledaš, kupiš, oceniš... ANJA
7. dec 2005 9:13
dragička, a so v Ljubljani že odprli Hoferja? V Mariboru je baje jutri otvoritev! Saj prvi dan ni za it, mene bi itak pohodili, ker sem bolj pri ta nizkih! Bom pa šla pogledat naslednji teden, ko se bo gneča razpršila (če bo še kaj ostalo, ha, ha)! LP! Galja
7. dec 2005 9:14
V Šparu v Radovljici je gužva, dren... skratka groza vsaj po avtomobilih . Sem šla že večkrat tja (žal samo v vikendu in popoldanskem času) pa sem samo krog naredila in adijo :)). Verjetno je tako vedno ob novih trgovinah, vsaj na Jesenicah se spomnim za Špar in Tuš, danes so pa skoraj prazne, razen kadar so akcije. smrkolina
7. dec 2005 9:18
Si mislite, kako šele bo v Mariboru prihodnji teden, ko se 15. odpre prvi in 16. drugi Hofeer??? Jaz vsaj dva meseca ne gremniti blizu, "gužvala" pa se res ne bom. Mamamia mamamia
7. dec 2005 9:31
Ja ampak čez dva meseca ne verjamem da bo še kaj zastonj ) smrkolina
7. dec 2005 9:59
Hi, če bo ponudba in cene na ravni Hoferja v Avstriji, se bo kar splačal obisk.Res pa Hofer ne nudi priznanih znamk kot je Milka, itd, ima pa svoje blagovne znamke,ki so cenovno zanimive.Vsaj tako je v Avstiji. lp > siba
7. dec 2005 10:17
zdravo, kakšna je pa kaj kvaliteta njihove blagovne znamke? ZLATA
7. dec 2005 10:27
Pri nas imamo veliko stvari iz ALDIJA ( Hofer je ista trgovina v Avstriji in Sloveniji) : od notebooka, televizije, videorekorderja, DVD-ja, HI-FI do mikrovalovke, avtomata za kruh, mikserja ITD, pa še kaj in nam vse dela kot grom. Nikoli nobenega problema z nobeno stvarjo. Poglej si : http://www.aldi.com Lp, Klavdija
7. dec 2005 10:33
Ja, pri nas imamo tudi Aldi! Hrana in vse ostalo kar prodajajo je izjemno poceni, vendar se je mnogi bolj izogibamo kot ne, ker velja nacelo "kolikor denarja toliko muzike"...Pri Aldiju ima se toast Eje! julia
7. dec 2005 12:07
Smrtno nevarno se je vozit s trolo tam okoli, od prijateljice mož je rabil dobro uro, da je prišel z dvojko do centra, ona pa dobre pol ure do svoje službe (navadno rabi dobrih 10 minut). Danes grem domov s 17ico. Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jagodni semifreddo
Brownie z marelicami