15. nov 2005 20:55
Pozdravljene!
Še moj piskerček...
Za poroko sem napisala na seznam želja Batagelov sesalnik Igea.Prinesli so mi Batagelov Aquafilter, ki je bil takrat v akciji pri Merkurju
. Saj ne da ne bi bila zadovoljna. Bila sem zelo vesela, vendar me je že po prvi uporabi minilo vse veselje. Ko sem hotela pomivat po tleh, mi vode ni posesal v celoti, imamo pa lamelni parket
. Sem s to zadevo kar takoj zaključila. Najslabše pri vsem tem je, da moras prej pripravit vodo v rezervar, to pripeljat do pravega konca (po stopnicah sploh ne gre, saj je zadeva težka)
. Da pomivanje oken sploh ne omenjam.... Potem sem zastopnika na sejmu kar posteno oplajhala .... no, povedal mi je da bi morala Igeo nabavit, saj je glih enkrat močnejša od mojega primerka
Hvala lepa! In ko končaš zadevo, moraš pomit glavni rrezervar, pa veternico, na katero se vse nabere, svinjarije pa tudi ne moreš kar v WC zlit, saj dolgi lasje naredijo
sceno!!! In smo nosili ven v glavni jašek zlivat! v tem času bi z navadnim sesalcem glih 5x vse posesala - ga primes priključiš in že dela. In pri pospravljanju isto. Potem je može imel vsega dovolj in je pri najboljšem sosedu kupil takega za 9 jurčkov
. Sedaj sesamo vsak dan - pri malčku je to pač potrebno, saj si pri obrokih vsake toliko časa kaj vrže na tla, potem pa na svojih popotovanjih "malčva". Saj ne moreš biti lačen!
Srečno roko pri izbiri!
veverica