Imam ga na vrtu, pa ne vem točno, kam vse gre. Predvsem mislim na hrano, ne na čaje in napitke za grgranje. Imate kak predlog, v katero hrano paše?
TanjaG.
Imam ga na vrtu, pa ne vem točno, kam vse gre. Predvsem mislim na hrano, ne na čaje in napitke za grgranje. Imate kak predlog, v katero hrano paše?
TanjaG.
27. apr 2005 11:43
Pri nas ga vedno damo na svinjsko pečenko. Je revež že čisto obran. Vedno pečenko en dan vnaprej pripravimo in sicer jo posolimo in obdamo z listi žajblja, ki jih naslednji dan pred peko odstranimo. Ima čudovit okus. Drugače pa ga lahko dadaš k vsaki svinjini. Lahko narediš žajbljevo omako s teranom. biba
27. apr 2005 11:45
Njoki z žajbljem - žajbelj ogreješ na maslu in poliješ po njokih. lucija
27. apr 2005 15:24
Na olivnem olju na hitro malo popraži mladi sir(nadrobljen ali narezan na manjše koščke),dodaš malo smetane,nadrobiš malo žajbla,še malo popražiš .Dobiš krasno omakco za k testeninam. Aki
28. apr 2005 7:12
Čao, žajbljov liker je super za prehlade. No,ni ravno hrana ... Lep pozdravček, S.
28. apr 2005 10:49
Obozujem torteline z zajbljem, pripravljene na enak nacin kot je ze napisala Lucija. julia
30. apr 2005 22:43
Iz italijanske kuhinje: pečena riba z žajbljem, telečji zrezki z žajbljem (saltimbocca), dober je tudi jabolčni kis, v katerem je namočenih nekaj žajbljevih listkov. LP cervus
2. maj 2005 11:57
Z gobami se zelo ujema. LumpicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčne rožice
Rezanci Tagliatelle na bolonjski način