Za darilo sem dobila električni pekač za pizzo(do 240 st.C)(Astral).V navodilih piše, da se lahko uporablja tudi za meso in razne druge stvari . Ima kdo izkušnje s takim pekačem.
Hvala in pozdrav, Rina
Za darilo sem dobila električni pekač za pizzo(do 240 st.C)(Astral).V navodilih piše, da se lahko uporablja tudi za meso in razne druge stvari . Ima kdo izkušnje s takim pekačem.
Hvala in pozdrav, Rina
21. nov 2004 20:46
Tudi jaz razmišljam o nakupu. Pred časom jih je imel Merkur v akciji. Moja sodelavka pravi, da v njem vedno peče ribe - zunaj (ima čisto novo hišo),in da so super. Poleti ga uporablja tudi namesto žara.
21. nov 2004 21:36
Kakšen pa je ta pekač? Če je teflonski z pokrovko, potem ti lahko povem, da je pica in karkoli drugega pečeno v tem pekaču slastno. Mi smo ga imeli lani na morju in se čisto navdušili nad njim. Če bi živeli v hiši, bi ga takoj imeli, tako pa imamo pomanjkanje prostora in bo moral še malo počakati Lp, Asja
22. nov 2004 11:31
Pred desetimi dnevi sem ga videla v Big bengu, premer 40 cm. Imeli so od dveh različnih proizvajalcev, eden je bil 6.000 drugi 7000 SIT. Sodelavec je pravil, da na morju pečejo na njem ribe, meso in zelenjavo in da je odlično.
22. nov 2004 17:12
Jaz na takem pekaču, razen pice, pečem škampe, lignje, razne ribe, zelenjavo, krompir, za večji družbo pa sem naredila tudi lisičke in jurčke z jajci, pa tudi jajca na oko, itd...
22. nov 2004 17:51
Ali mi lahko poveste, kako v pekač, ki mora biti predhodno ogret, spravite pico, ne da bi se opekli oziroma, ne da bi se pica "razšibala". Hvala za nasvet. Jaz sicer nimam takega pekača, ima pa ga kolega in je dejal, da je za pico iz navedenih razlogov popolnoma neuporaben. Lep dan!!!
23. nov 2004 8:52
Najboljši je navaden pekač za pizzo.Tak s teflonskim premazom in luknjicami, po obliki pa je okrogel.Šele odkar pečem pizzo v tem pekaču se mi testo lepo zapeče.Pečico pa ima tako ali tako verjetno vsaka kuhinja. Aki Da ne bo pomote, ne govorim o napravi, ampak o "plehu". Potem pa na 250 °C kakih 10 min. Sporočilo je spremenil(a) aki dne 23. nov 2004 08:56:49
23. nov 2004 12:01
Brez opeklin gre pa s pomočjo peki papirja... Loni Makaroni
23. nov 2004 12:56
Pa slastne maksi palačinke smo tudi že pekli na takšnem pekaču. Moj mož je pravi mojster v obračanju pekača in uspejo mu res tanke in rahle. Ker ima pekač teflonsko oblogo, meso pečemo brez maščobe in potem tudi špricanje odpade. Vlačimo ga s sabo praktično povsod, na morje, na vikend, na piknik (če je elektrika v bližini) in na žurke. Pa dober tek ... Harmonija
23. nov 2004 17:48
Ja, to je pekač premera 40 cm. Pa res zanimivo, kako spraviti v vroč pekač pico in potem tudi, kako jo spraviti ven. A bi mogoče šlo, če bi takle luknjičast pekač (pleh) za pico položili v ta pekač, kaj pravite? KAPLJA
24. nov 2004 13:45
ali ima ta pekač porobek ali ne? Če ga ima, ne vem kako pečeš palačinke, če ga pa nima, ne vidim problema za pizzo. prijateljica za peko pizze sicer prisega na glineno ploščo, ki jo vtakneš v pečico. Ker s tem simuliraš krušno peč, bi me ta opcija mnogo bolj zanimala kot pa teflon. Kdo ve, kje se dobi?Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko
Evitine Jakobove pokrovače