Kasko odstranite razmazan žvečilni gumi s kavbojk? Kavbojke sem že zamrznila in tako odstranila večje koščke, naprej pa ne vem..
Hvala za odgovore,
V.
Kasko odstranite razmazan žvečilni gumi s kavbojk? Kavbojke sem že zamrznila in tako odstranila večje koščke, naprej pa ne vem..
Hvala za odgovore,
V.
9. okt 2004 12:41
S čistilnim bencinom Mateja
9. okt 2004 22:33
Zadnjič sem med nasveti (na kulinarika.net, seveda) našla nek internetni naslov, kjer so napisane rešitve za vse takšne probleme, vendar zdaj ne vem natančno kje, se pa verjetno splača poiskati. lp veverica cak
11. okt 2004 15:58
Hvala za nasvete. Žvečilni sem že uštimala- raztopila z bencinom, ki sem ga danes kupila. Rešila sem nove kavbojke, se pravi 10 jurjev:)) Link z nasveti pa je tudi zanimiv, moram probati zadevo s soljo in limono za madeže rje. LP, V. V.
11. okt 2004 20:21
Najboljše je razredčilo od belila (Edigs).... LP, Eva Sporočilo je spremenil(a) Mikrob dne 02. 2009 12:44
13. okt 2004 11:41
čistila Dr beckman - mini flaške, ful drage ampak uspešno očistijo - doslej sprobano čistilo za kemični, za travo, za smolo, lepilo in tudi žvečilni. lp Irena
4. okt 2006 18:12
Samo nekaj bi pripomnila glede žvečilnih. Upam, da starejši in eko osveščeni tega ne počnemo, a za tiste, ki to že delajo in za tiste, ki jih bo treba naučiti, strokovnjaki so prišli do podatka, da žvečilni v naravi razpade šele po 25.000 let. Zvončica
5. okt 2006 7:15
Zvončica, kje pa si to pobrala? Če je to res, me pa zanima, iz česa potem ta zvečilni delajo, da tako dolgo ne razpade? To je zastrašujoč podatek. Koliko ljudi vsak dan po svetu žveči. Potem bo enkrat naš planet vzel hudič, ker bo cel prelepljen in oblepljen z čigumijem. Iz obleke pa ga jaz spravim tako, da koliko gre, ga iztrgam, potem pa z alkoholom pomočim in dam v zamrzovalnik. Nato se lepo odlušči. Ali pa s čistilom za vodni kamen pošpricam, malo počakam in počasi odluščim. Na akuhinjskem prtu pa sem ga polikala čez pivnik in je tudi odšel dol, sicr bolj počasi, zato pa sigurno. Kyara
5. okt 2006 7:24
Jaz sem slišala za 100 let. Lep dan in veliko se smejte
5. okt 2006 7:34
Jaz tudi, sicer pa - jaz sem ga začela žvečiti skorajda na zdravniški recept - ker nismo več taki prežvekovalci kot so bili naši predniki, nam rada čeljust zakrni. In ko sem po zlomu čeljusti in letih nošenja aparata sem sama padla v to skupino zakrnelcev, mi je bilo zaukazano žvečenje žvečilnih s strani ortodonta in kirurga. Sem pa enkrat na netu brala, da so baje japonke ponorele za nekimi žvečilnimi, ki baje povzročajo rast prsi. Pa v Singapurju so te oglobili že na carini, če si imel s sabo žvečilne, pri 40 stopinjah celzija bi tudi jaz znorela, če bi se mi lepili za podplate. Zdaj menda ni več tako hudo - znanec je poročen s Singapurko in so bili celo poletje dol. O ozaveščenosti se pa itak da narediti celo študijo. Sama že pazim, da ga nikoli ne odvržem kar nekam. Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pesto palačinke
Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike