pozdravljeni!
Nujno potrebujem nasvete oz. Recepte za malo večjo torto
Najlepša hvala!
Lp
anckapomarancka1
pozdravljeni!
Nujno potrebujem nasvete oz. Recepte za malo večjo torto
Najlepša hvala!
Lp
anckapomarancka1
15. jul 2013 12:54
kaj pa je zate malo vecja torta? Isces torto dimenzije 1mx1m, ali za 50 ljudi ali vecnadstropno, ali ...?
"Stressed is desserts spelled backwards!"
15. jul 2013 16:58
Premalo podatkov si navedla,sploh ne vemo kaj želiš ,iščeš.Ko jaz pečem večjo torto spečem vsak biskvit zase,v nizkem pekaču od pečice. Kremo si pa matematično izračunam koliko je potrebujem.Vedno pa večje torte delam po že preizkušenem receptu,kjer imam napisane sestavine,tako da skoz matematiko si sama izračunam novo recepturo-večjo.
Če boš delala veliko torto,ti svetujem da izmeriš tudi notranjost hladilnika.V tej vročini bo težko šlo brez hladilnika..in škoda da,ko bi bila torta okrašena ,bi ugotovila da ne gre v hladilnik.
Vrtejbenka
16. jul 2013 9:53
No, saj moja včerajšnja je tudi spadala med malo večje torte, oziroma recept je bil za malo manjšo torto, pogruntala šele, ko je bilo treba samo še vse sestavine skupaj zmešati in zliti v pekač, delala sem eno Jadino, pa sem spregledala tisto o premeru 24 cm, sem hitro vzela še dve jajci in količino povečala glede na to. Nisem nič računala. Ven je prišel biskvit, katerega bom lahko danes 3x prerezala. Se mi je pa že na prvi uč zdelo, da bo višji od klasike za 26 cm in sem raje uporabila raztegljiv obroč.
Toliko o temu, kaj (tudi) lahko predstavlja malo večja torta.
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Princeske
Toscanska panzanella