Poleg sendvičev (na 100 in 1 način), tunine in vsega, kar ponujajo koče ...?
Nomen
Poleg sendvičev (na 100 in 1 način), tunine in vsega, kar ponujajo koče ...?
Nomen
14. sep 2012 15:26
14. sep 2012 15:27
Kaj ni to že dovolj, kar si naštela? Saj sendviče lahko narediš tudi s popečenim puranjim ali piščančjim filejem.
Pa še kakšna enolončnica v koči, če komu paše.
zeta
14. sep 2012 15:57
zame so najboljše frutabele in jabolka, pa študentska hrana, krekerji..
pa..bananin kruh z orehi, pa buhtlji, če ravno kje ni koče blizu.
14. sep 2012 18:07
Velika steklenica vode, jabolčni ter hruškovi krhlji, oreščki in čokolada. Ko sem bila otrok, je mama vedno nesla ribje konzerve in kruh .
tulka
14. sep 2012 21:37
Midva ponavadi vzameva kar tupperware posodico, notri pa narezano domačo suho salamo, sir in kisle kumarice včasih tudi češnjev paradižnik, svežo kumaro.. Na poti se ustaviva še v pekarni in kupiva žemlje. Pa kak košček čokolade, jabolko in nekaj bonbonov za po poti.
aby
14. sep 2012 22:33
Če se ti da en dan prej skakati po kuhinji, lahko narediš tudi kakšno zelenjavno pito (samo mora biti dovolj kompaktna, da preživi transport).
Pri nas recimo vzamemo s sabo še narezan korenček in nujno čokolado (včasih tudi bonbone). Pa vodo. Odvisno je tudi od tega, kam gremo in za koliko časa. Prijatelji včasih vzamejo s sabo tudi mini gorilnik, lonec in juho v vrečki - ampak meni se zdi to čisto pretežko za nosit
barbara_s
15. sep 2012 15:39
Če gremo samo za en dan (se pravi: zjutraj gor, zvečer smo spet doma), potem popolnoma nič ne kompliciramo: suho ali kandirano sadje, oreščki, čokolada, voda. Vse ostalo se noter prinese prej in potem.
Sonja
15. sep 2012 17:22
Kruh, slanina (ne prekajena), paradižniki, sol. Bere se smešno, je pa zelo uporabno.
lp
cervus
15. sep 2012 18:14
Menim da odrasli ljudje, na eno- do par-dnevnih izletih po slovenskih gorah, ne rabimo delati znanosti iz vrste malice. Pomembna je zadostna količina pijače, kakšna čokolada ali energijska ploščica, morda mešanica oreščkov. Sama precej hodim v hribe, pa mi še nikoli ni prišlo na misel iz pohoda narediti gurmanski užitek. Užitke iščem drugje.
Lisa
15. sep 2012 20:19
Lisa je napisal/a: |
Menim da odrasli ljudje, na eno- do par-dnevnih izletih po slovenskih gorah, ne rabimo delati znanosti iz vrste malice. Pomembna je zadostna količina pijače, kakšna čokolada ali energijska ploščica, morda mešanica oreščkov. Sama precej hodim v hribe, pa mi še nikoli ni prišlo na misel iz pohoda narediti gurmanski užitek. Užitke iščem drugje.
|
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ribja juha s testeninami
Azijska solata s kozicami