10. jan 2011 17:30
Pred 8 leti sem imela to bakterijo, posledica katere so bili trije ulkosi na želodcu.Pozdravila sem se na naslednji način.Obvezno naj upošteva vse zdravnikove nasvete in naj redno in disciplinirano jemlje predpisana zdravila.
Vsak dan sem spila, zjutraj dva deci in zvečer 2 dcl, rmanovega čaja.Kar se pa hrane tiče pa ti bom lažje napisala kaj sme kot pa česa ne sme.
Tri mesece sem jedla strogo in samo kuhano nobene sveže zelenjave in nobenega svežega sadja.Od mesa teletino, piščančje, puranje,ribo skuhano na vodi, ko zavre vodo odliješ in daš svežo vodo.Zelo pomaga, da kuhaš riž in meso skupaj, dodaš malo korenčka in brokolija in to poješ skupaj na riževi vodi.Od solat je edini luksuz rdeča pesa in od sadja sem jaz dobivala v bolnici jabolčno čežano,doma sem pa velikokrat jabolka samo skuhala in pila tudi vodo v kateri so se kuhale.
Pri meni je bila stvar res kritična in sem rabila 3 mesece take prehrane, da sem se pozdravila.Zdaj jem vse res pa je, da vedno moram malo pazit,da ne pretiravam, ker se mi to takoj obrestuje.Mogoče bo pa tvoji sestri dovolj že mesec dni tega prehranjevanja in bo ozdravela.Res ni lušno in se je zelo težko disciplinirat sam, ko te boli ko hudič vztrajaš.Meni so ogromno s svojo podporo pomagali najbližji, zato ji pomagaj in nikar ne dovoli sama sebi, da se ti bo samo smilila, ker, če še sama nima volje ti bo hitro obupala in ko se ta bolezen zažre vate, tako kot se je vame je zelo zelo težko najti pot nazaj.Pa veliko sreče
sensia