Imela bom goste, ki imajo zelo radi čevapčiče, zato bi rada nasvet, kje v Ljubljani bi dobila najbolj dobro in kvalitetno maso za čevapčiče?
Vsem, ki se boste potrudili z odgovorom se zahvaljujem.
fuksija
Imela bom goste, ki imajo zelo radi čevapčiče, zato bi rada nasvet, kje v Ljubljani bi dobila najbolj dobro in kvalitetno maso za čevapčiče?
Vsem, ki se boste potrudili z odgovorom se zahvaljujem.
fuksija
18. jul 2009 11:53
Kupi dobro junetino, ta je najboljša za čevapčiče, ki so sočni in nič mastni, se kar topijo v ustih.
Kyara
18. jul 2009 17:18
pozdravljena fuksija! ce se hoces malo presvercat: pod blagovno znamko ave prodajajo (najboljsi sosed, tus...) cevapcice in pleskavice, ki jim pravijo sarajevski: odlicni so! lp. a a
18. jul 2009 17:39
Midva sva nazadnje kupila maso za čevapčiče tukaj:
MESARIJA PUJS BOUTIQUE Polje 16, Ljubljana 1260 Ljubljana - Polje
Sva bila zelo zadovoljna. Je pa res da nimajo že narejenih čevapčičev, ampak le pripravljeno maso.
18. jul 2009 19:14
Spoštovane, hvala za vaše kratke in jedernate informacije. Etka, tega je že davnoooo, ko sem hodila še v službo, smo res nabavljali meso za piknik nekje v Ljubljana - Polju, pa je bila vedno dobra roba. Samo, da je masa dobra bom že naredila lične čevapčiče. Seveda, pa sem radovedna tudi, kakšna je masa pod blagovno znamko ave, zato bom tudi to preizkusila. Uživajte v poletju in soncu. fuksija
18. jul 2009 22:08
fuksija živjo naj ti povem da sva jih z možem šla enkrat kupiti iz firbca ko sva se ravno mimo peljala v Dolskem , malo naprej od pekarne Rž oz. zdaj so odprli tudi slaščičarno Fatazija. Tam pri OMV črpalki zaviješ levo če prideš iz Ljubljanskega konca. Nama so bili zelo všeč zelo sočni. lp grumova
18. jul 2009 23:52
O, la, la, bomo pa letos še kaj roštiljali, da preizkusimo katera masa je najboljša. Hvala grumova, takšne informacije so vedno dobrodošle. Lep pozdrav. fuksija
20. jul 2009 15:57
Etka, mi stanujemo ne daleč stran od Pujs boutika, pa nekako nikoli ne zaidemo v to mesarijo. Priporočaš še kakšen drug njihov proizvod ? Lili lili A.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižek s piščancem in zelenjavo
Veganski sladoled z navihanci