xyz
Temo je spremenil(a) mateyka27 dne 26. maj 2009 10:23
xyz
Temo je spremenil(a) mateyka27 dne 26. maj 2009 10:23
Ne mislim delati reklame, ampak v katalogu za tupperware sem kaki dve leti nazaj videla dokaj praktične posodice raznih velikosti, ki bi bile primerne za ta namen (nekakšne termo zadeve, vendar brez možnosti vstavljanja vložkov). Mene osebno je odbila cena.
Joj Vendelina, sem se narežala. Totalno si zadela. Mi imamo sicer na oddelku huhinjico, kjer je skoraj
identična situacija. Vsi so od doma privlekli razne aparate, ki jih ne rabijo...sokovnik, kuhalnik za hot-dog, grelec za vodo, metlica za kapučino, doze za smetano, takšni in drugačni mikserji ter sekljalniki, razno posodje. Vse je bilo v uporabi kak teden. Na pomlad so si besno miksali sokove, zdaj se noben ne spomni več. Pozimi si kuhajo juhe iz vrečke in grejejo golaže. Sicer pri nas čistilka vse vestno vsak dan pomije.
Tudi sama ne jem toplega tekom službe. Bi potem res rabila še eno zofo zraven :) Dopoldan šibnemo na kofe, preživim pa ob jogurtu, sadju in kaki žitni ploščici ter obilici čaja oz. vode. Pa sem velika punca, dobro vzdržujem svojo težo :)))
Ja, TW ima termo posode, kot pravi tulka, imam sama tudi doma.
Mateja,
tiste posodice, ki sem jih jaz gledala, so bile prav mini - idealne za rižoto ali sadno solato. Si pa spravil po štiri še v večjo posodo. Saj bi morala najti kaj na internetu, če malo pobrskaš.
Možu pakiram malico v štirioglate plastične posodice, ki jih lahko pogreje v mikrovalovki (če se resno misliš prehranjevati na lastno roko in imaš lastno pisarno, si lahko kakšno majhno tudi omisliš). Pri tem upoštevam dejstvo, da je pri možu v pisarni kar nekaj oseb in pazim na to, da mu ne pripravim česa s hudim vonjem - ker potem v pisarni smrdi kot v menzi. Tudi če imaš lastno pisarno, pazi na to. So stvari, ki jih sama ne zavohaš (npr. tunina solata), obiskovalca pa vonj lahko hudo odbije.
| tulka je napisal/a: |
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Oziroma, ne vem, kako imate to v službi urejeno, ampak, če si ti izvoliš pravico prenašati take kufre za lunch-box, potem imajo verjetno vsi pravico početi to isto in kaj bo potem ostalo od delovnega prostora. Mislim, da vodje ne bodo navdušeni. In tudi, v službi se dela, ne pa, da se malo kampira in pri koherčku enkrat dela kofe, drugič se malo rižota od doma cmari.... In ne mine dolgo, ko začnejo ženske vleči v službo vse živo in potem so toaletni prostori v službi eno sračje gnezdo, v katerem je gora neoprane posode, kakšen koherček, pod lavabojem pa ena masa zimskih čevljev in šlap, ki so jih punce nekoč prinesle "za preobut" in potem nikoli odnesle domov.....da ne govorim o ravsu in kavsu, ki nastane, ko se prvič zamaši odtok v lavaboju in potem iščejo izmed sebe tisto, ki je v odtok zlila kavni zoc, ....kot pravi Vanjič, been there done that.... in nikoli več, je bilo enkrat zadosti. Vendelina jr. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lečin curry s kruhovimi cmoki

Špargljeve blazinice