Ojla...
kdo spremlja njene recepte? Ze kdo probal kakšne njen recept? Kakšen dober predlog?
Visy
Ojla...
kdo spremlja njene recepte? Ze kdo probal kakšne njen recept? Kakšen dober predlog?
Visy
17. maj 2009 20:43
Ja jaz sem enkrat že odprla temo glede nje. Ne vem več kako sem jo naslovila. Ne spremljam več, ker mi ni. Če malo pobrskaš boš našla, ker se je že govorio o njej. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
17. maj 2009 21:39
uauuu, se podpišem rimljanka. lepa rožica. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
17. maj 2009 23:06
nigella sativa, ne, rimljanka? btw, ravno včeraj sem nekaj kuhal in sem potreboval semena, pa so mi zmanjkala, se dobijo pri nas? drugače pa sem fen tudi tiste lawsonove. velikokrat, ko nimam časa, skuham kaj po njeno in je zelo solidno... ni inovatorka, ne odkriva amerike ampak kuhat zna! ker jo pa vse ženske "šinfajo" pa mislim da samo zato ker so ji "fouš". lepa, ma otroke, je bogata in še dobro poročena... pa še kuhat zna ;) za recepte http://www.nigella.com/ cellnet
18. maj 2009 13:02
Cellnet, jaz Nigelli nisem čisto nič fouš. Naj jo vesolje večno in vsak dan obdarja s srečo. Samo njeno popravljanje nespetih las, medtem ko z rokami pripravlja hrano me je povsem odvrnilo od nadaljnjega gledanja. Šlo je pa takole: Najprej me je zvila nepospravljena kuhinja (sem laboratorijski tip), potem me je udarilo njeno stanje pri odprtem hladilniku in dolgo razlaganje pri odprtem hladilniku (to je energetsko razsipno) in ko je nekaj šarila po solati s puloverjem z raztegnjenimi predolgimi rokami in si hkrati zatikala še lase za ušesa...nisem več zmogla. Meni je bil najbolj seksi tisti britanski čokoladica kuhar...ajoj....ki je krasno kuhal, za sabo pospravljal in imel tako j*zovni glas...če bo nacionalka predvajala tistega kuharja, bi zmogla zamižati tudi na ostale nacionalkine dizastre tipo možina, granda..... Vendelina jr.neznan uporabnik
18. maj 2009 13:17
jst sm tut lepa pa bogata pa otroke mam pa dobr sm poročena pa še kuhat znam.. in mogoče bi šla z Nigello tudi na kavo... edin v kuhno je pa ne bi spustila. pa tud Jamiea ne. kdo bo pa to pospravljal?! za moje pojme sta oba slab zgled, tudi preveč stvari se stran zmeče, sek sek tja na štirioglat vse skupaj, ostalo pa stran... koliko ričetov, pit ostankaric ali pa rižot, pa ne vem kaj še vse se da pripraviti s tem, kar bi nekateri kar v biološke odpadke (če)? in koliko inovativnosti je v naših vsakodnevnih kuhinjah! silom prilike včasih, ampak skuhano z ljubeznijo in s tapravim odnosom je to kraljevska hrana! japaja
18. maj 2009 13:50
http://www.bbc.co.uk/food/chef_biogs/g.shtml Tule so vsi BBC-jevi kuharji. Jaz se zadevam na Ainsleya Harriota. Vendelina jr.
18. maj 2009 13:56
Sicer ni BBCjev, ampak med redkimi, katerih oddaje sem gledala.
Loni Makaroni
18. maj 2009 15:31
Rada gledam vse kuharske oddaje, če le ne pozabim nanje.Razvedrijo me bolj kot razni showi, kuharji pa poskušajo biti vsak po svoje inovativni. Tudi mene moti razmetavanje s hrano, saj verjetno ne konča vsa v bioloških odpadkih, a največkrat zgleda tako. Sama kuham po svoji intuiciji, nerada se strogo držim receptov, všeč mi je spreminjanje in dodajanje, tako, da je na koncu nekaj čisto po moje. Ej, Rimljanka, ta lepa rožica, črnika, je prav danes vzcvetela in to v svetlo modri in v beli barvi. Vsako leto se mi zaseje sama in pustim jo tam, kjer si je izbrala svoj prostor. Joj, kako je vroče!Pravkar sem bila v potujoči knjižnici, tako, da me je hoja po soncu še bolj razgrela. dagaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Juha iz čičerike in rožmarina
Pure testenine z dimljenim lososom