21. okt 2008 16:51
Sin je pri treh letih vprašal: Zakaj potoček teče navzdol?
Pri šestih je vprašal, če imam jaz še vedno tisto "luknjo", skozi katero sem ga rodila, in ko sem odgovorila da ja, je nadaljeval z vprašanjem, zakaj je nikoli ne pokažem.
Hčerka je pri štirih letih svakinji rekla, da je ne zanima, kako pride otrok ven, ampak kako pride noter!
Po logiki naših otrok je polnik delovni dan, saj je dela prost dan praznik. Samica morskega psa je bila morska psovka, v veleblagovnici se prodaja valovito blago.
Ko je sin nekega dne, ko se nam je pokvaril čoln na morju, rekel, da boga prosi za pomoč, da nas odvleče v marino, mu je takrat pet letna sestra odvrnila, da je bedak, češ kaj boga prosiš za pomoč, saj bog te ne more šlepat...(pa še prav je imela!)
Pri pogovorih o spolnosti je sin pri devetih letih vprašal, ali mora biti oče vedno na mami, ali je lahko tudi drugače...
Krona vsega pa je bil moj nečak, kako je odgovoril znancu, ki je pet ali šest krat v eni uri klical in hotel govoriti s svakom, ki ga ni bilo doma. Ko je tip ves obupan po petekm klicu zastokal: "Pa kdaj naj ga pokličem, da bi gvooril znjim," mu je štir leta star nečak odvrnil: Poskusi takrat, ko bo doma!
Mamamia
mamamia
Sporočilo je spremenil(a) mamamia dne 21. okt 2008 16:55:13