Septembra na dopust na hrvaško

janja512  

član od: 9.2.2003

sporočila: 282

tema odprta - 9. avg 2008 17:44 | ogledi: 4.696 | odgovori: 14

Vem, da je bilo na to temo že veliko povedanega, pa vseeno me zanimajo vaše izkušnje, glede na specifičnost naših zahtev glede dopusta. Torej, zadeva je sledeča: imamo 3-letnika in enomesečnega dojenčka. Navadno smo kampirali (nikoli še bili v apartmaju! zato na tem področju res nimamo izkušenj), a tokrat smo soglasno odločili, da je bolje izbrati apartma (zaradi dojenčka, da imaš vse pri roki, tekočo vodo, previjalno površino,...). Zaradi tega se obračam na vas, da mi date kako dobro idejo, za kak dober apartma (lahko tudi s hrano, kak polpenzion bi tudi sprejeli), urejen, da je blizu morja (da se ne voziš na plažo z avtom in da lahko otroke pelješ spat v sobo tudi čez dan), pa da je plaža primerna za 3-letnega neplavalca (kaka mivka bi bila super ali pa pesek), pa da je po možnosti na plaži senca (zaradi dojenčka). Aja in še en pogoj... da ni predaleč. Ne bi se ravno na Korčulo vozili

Že vnaprej se lepo zahvaljujem za vse prijazne odgovore! Pa lep vikend vam želim!

Petya  

član od: 8.1.2006

sporočila: 591

9. avg 2008 20:20

Mi že vrsto let hodimo sem http://www.novalja-pag.net/metajna/zutenica/ ... apartmaji so super, plaža je na koncu dvorišča. Redno se doli "srečujemo" (ja,v edno nam uspe da pridemo skupaj tja) z eno družino, ki je prvo leto imela par mesecev staro punčko in okrog 4 leta starega fanta... oni so bili zelo zadovoljni, ko je mala mogla spat so jo dali v apartma, odprli balkonska vrata in če je jokala so skočli gor... Poglej, morda ti bo všeč. Sta pa zelo blizu ( 3 minute počasne hoje) dve gostilni v katerih se lahko dogovoriš za hrano. LP Petya

korosica  

član od: 21.9.2007

sporočila: 170

9. avg 2008 21:31

Ravno danes smo se vrnili z otoka Krka. V majhni vasici Klimno smo najeli apartma, ki je od plaže oddaljen cca 30 m. Na plaži v zalivčku so drobni kamenčki naprej pa je mivka. Ravno prav za otroke. Imaš tudi naravno senco, pod borovci. Mi smo bili navdušeni... Lp, korosica

Issi  

član od: 5.9.2007

sporočila: 703

9. avg 2008 21:53

Mi smo bili letos že drugič zapored v Banjolah pri Puli. Ni daleč (cca. 2,5h iz Ljubljane). Prilagam link do avtokampa in apartmajev Postolovič. http://www.geocities.com/ac_postolovic/index.htm Mi smo bili pri njih sicer v prikolici, imajo pa tudi 3 apartmaje. Lastnika sta slovenca iz Ljubljane, zelo prijazna, plaža je dejansko 50m oddaljena, kot vidiš na slikah so kamni v velikost teniške žogice, v vodi pravtako, obala se spušča počasi (plitvina). Na plaži je senca dreves do 15. ure, voda čista. Nekega nočnega življenja ni, le terasa hotela z živo glasbo ob koncu tedna (oddaljena cca. 300m) Mi smo bili zelo zadovoljni. Issi

nitta  

član od: 13.1.2008

sporočila: 384

9. avg 2008 22:39

Petya, kako je kaj cena v teh omenjenih apartmajih? zelo so mi všeč po fotografijah... nitta

janja512  

član od: 9.2.2003

sporočila: 282

10. avg 2008 10:19

korošica: a imaš mogoče kako ime ali naslov tega apartmaja? Sliši se super. Ste šli to tako "na blef" ali ste rezervirali preko kake agencije?

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

10. avg 2008 10:51

vse vaše zahteve zadovoljujejo tudi apartmajske hišice v Katoru - Polinesia pri Umagu - kar je praktično na meji s Slovenijo. Lisa

korosica  

član od: 21.9.2007

sporočila: 170

10. avg 2008 10:58

janja512 poglej pod ZS Lep dan vsem, korosica

Petya  

11. avg 2008 20:00

nitta se opravičujem nisem prej videla vprašanja ( smo kampirali na Pohorju). Mislim da je cena 40-60€ odvisno do velkikosti apartmaja... pa če se ne motim se da septembra še malo znižat cena. LP Petya

nitta  

član od: 13.1.2008

sporočila: 384

11. avg 2008 21:18

Najlepša hvala za odgovor in nič hudega za zamudo :) LP nitta

Petya  

11. avg 2008 21:24

nitta ... drgač pa .. pokliči mladena ... vprašaj ... hehe boš najboljše vedla :D Petya

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti