Pred odhodom na dopust, bi se rada v nečem prepričala, in sicer ali se že začinjeno meso za čevapčiče, pleskavice...lahko tudi zamrzne v skrinji ali je potrebno takoj porabiti. Kakšne so vaše izkušnje? Hvala.
BIANCA
Pred odhodom na dopust, bi se rada v nečem prepričala, in sicer ali se že začinjeno meso za čevapčiče, pleskavice...lahko tudi zamrzne v skrinji ali je potrebno takoj porabiti. Kakšne so vaše izkušnje? Hvala.
BIANCA
11. jul 2008 22:46
Lahko se. Je pa fino, če jih daš v kako plastično posodo, ki dobro tesni (ala TW), da nimaš vonja po celi skrinji. Atina
12. jul 2008 1:11
Ni problem zamrzovanje, problem je v tem, ker ti bo odmrznjeno meso spustilo vodo in se ne bo lepo zapeklo. Izdelek ne bo sočen, ampak bolj gumijast, ne glede na to, ali boš pekla na plošči ali pa nad ogljem. Tatjana
12. jul 2008 10:20
Ravno prejšnji teden smo imeli preveč mase za čevapčiče in smo jo zamrznili. Včeraj smo jih spekli na žaru in so bili zelo dobri. Nič gumijasti in suhi. Brez skrbi jih zamrzni in porabi potem na dopustu. LP! fakin712
12. jul 2008 10:53
Tudi meni so vedno dobri iz odtaljenega mesa - mogoče pa nisem tako občutljiva na te stvari . katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
13. jul 2008 20:15
lahko zamrzneš brez skrbi ledenka
14. jul 2008 7:44
Po zamrznitvi izgubijo okus in vonj začimb. mišika
14. jul 2008 8:14
Meni osebno niso dobri odmrznjeni čevapčiči. Tudi bolj slani so, pa okus izgubijo. Sicer pa...vsak ima svoj okus. Boljše da zamrzneš meso, potem pa ga začiniš ko se odmrzne. bluoka
14. jul 2008 9:32
Meni pa že tako ni preveč za čevapčiče, zamrznjeni imajo pa sploh en čuden okus. Doma pa jih imajo radi in vedno to prakticiramo.
Lep dan in veliko se smejteKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Krompirjevi kroketi Saint-Florentin
Goveja juha z valjanimi rezanci