Spodnja tema me je spomnila, da imam doma še najmanj pol vrečke čokoladnih cornflakesov, ki jih nihče noče. V kaj bi jih lahko "predelala" , da bi šli v promet?
Prosim za ideje!
lenka
Spodnja tema me je spomnila, da imam doma še najmanj pol vrečke čokoladnih cornflakesov, ki jih nihče noče. V kaj bi jih lahko "predelala" , da bi šli v promet?
Prosim za ideje!
lenka
13. jun 2008 11:24
Naredi sticky fingerse. To je tako njami!!! http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=10130 Jelenckova
13. jun 2008 11:32
Čokladni sticky fingers so najbrž - ogabni.
F r i n a
13. jun 2008 11:33
Moja svakinja dela tudi ene sorte piškotke iz corn flakesov, samo po moje nima nobenega recepta ampak kar nameša "zdrave stvari skupaj" - po moje polnozrnato moko, med, kaka naribana jabolka, orehe, še kake druge semenke, sezam, ovsene kosmiče in corn flakes - to na hitro zmeša da rata taka gostljata masa in z žličko nadeva v pekač. Zelo dobro in vsakič drugače. Vsak dan eno kastrolco smeha vam želi Tinca
13. jun 2008 12:08
Lahko jih tudi daš v PVC vrečko, jih razbiješ z kladivom na manjše delčke in p"tem dodaš v maso za čokoladne kroglice, jih povaljaš v kokosu..Njami in brez pečenja, pa še lepo hrusta notri. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
13. jun 2008 12:21
http://kulinarika.net/recept.asp?ID=6157 še ena ideja kako porabiti corn flakes. Dodaš v čokolado lahko tudi cele lešnike, mandlje, kakšno mlečno čokolado z lešniki, rozine.... akniradg
13. jun 2008 14:07
Spečeš torto! stopiš 100g masla, 150g temne čokolade in primešaš 150g flakesov. To natlačiš v s pekijem obložen tortni model in daš za nekaj časa v hladilnik. Tačas pa pripraviš kakšno kremo z želatino namažeš na "testo" - vmes lahko daš plast sadja indaš v hladilnik, da se strdi. Navrh lahko naribaš čokolado, ali poliješ glazuro. Lisa
13. jun 2008 14:31
frina je napisal/a: |
Čokladni sticky fingers so najbrž - ogabni. F r i n a |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Metuljčki s špinačo in paradižnikovo omako
Špageti z omako iz bazilike in parmezanom