Pozdravljeni! A mi lahko prosim nekdo pomaga pri iskanju modela za izdelavo otroških copatkov iz ene mase (mislim,da je bila tičina)?Enkrat sem zasledila,vendar sem pozabila pod katero temo so bili.Sedaj pa nikakor ne najdem,bi pa nujno potrebovala. Hvala! tejatazi
Otroški copatki
27. maj 2008 14:09
jaz imam pa shranjen samo pdf za papirnat copat ali pa iz blaga, pa bi se pomoje kamot delalo tudi iz tičine...pač ne šivaš ampak limaš... http://www.heatherbaileydesign.com/BittyBooties.pdf
6. avg 2008 14:33
Delam tele copatke v roza beli varianti.Eden se mi je popolnoma sfižil-pokvaril.Zanima me kako jih delate.Delam jih iz ticino mase.Ali je potrebno malo počakati ko jih ukrojiš.Ali si pripravite kakšno podlago iz kartončka.
Če mi lahko kako pomagate, da ne bom obupala.
hvala in lp.
mizarka
6. avg 2008 14:37
Čao, zanimivo....tudi jaz bom najbrž delala te copatke za na krstno torto in bom vesela vsakega namiga... Lep pozdravček, S.
6. avg 2008 15:51
Mizarka, najlažje jih je podložiti s kroglico vate, ki jo potem vzameš ven. matildaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Bruschette s paradižnikom in kumarami
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo