Je kdo že delal? Take kot jih dobiš na raznih kupljenih tortah - labodi, ptički, rožice,... in se kar stopijo v ustih. Sem probala iz beljakove sladkorne mase pa se mi nočejo posušit.
petika
Je kdo že delal? Take kot jih dobiš na raznih kupljenih tortah - labodi, ptički, rožice,... in se kar stopijo v ustih. Sem probala iz beljakove sladkorne mase pa se mi nočejo posušit.
petika
24. apr 2008 10:10
Joj, js imam pa fuuuuul dober recept za to oblikovalno maso, sam sem zdej v službi. Ti ga na zs pošljem popoldan. Važi ?! Lep dan vsem
24. apr 2008 10:16
ok! hvala. petika
24. apr 2008 10:36
Štorklja še meni prosim.
jade
24. apr 2008 10:54
Najbolje,da napišeš kar tule na forum. Že v naprej hvala lepa nejcanja
24. apr 2008 11:31
Ja, se tudi jaz priporočam za ta recept! Hvala! *Alisha*
24. apr 2008 12:48
Še ena kandidatka za recept, lepo prosim. akniradg
24. apr 2008 12:54
Ku ku. Tudi jaz sem tukaj.... Lp E.
24. apr 2008 13:02
Vsem ali pa nobenemu, drugače ti sledijo tedenske inštrukcije
kobra 1
24. apr 2008 17:06
Ja kr tukaj ga napiši!
lp Saša
24. apr 2008 17:35
Ne mi grozit, prosim. Jaz sem štorklja in imam dober spomin in bom vam vsem kar odložila prtljago, ko bom letela mimo vaše hiške. . Torej, če sem prav razumela, želite izdelovati figurce iz mase. Na tečaju nam je naša inštruktorica povedala recept in upam, da je pravi in vam bo v pomoč. Torej potrebujete; 30 dag sladkorja v prahu 22 dag mleka v prahu 3 dag masla 2-3 beljake Vse to zmešajte in oblikujte. Masa je res fantastična, ni pa čist bele barve. Upam, da kaj podobnega na kulinariki še bilo predstavljeno. V nasprotnem primeru se opravičujem, če sem kateri ukradla recept in živela v zmoti, da edina vem recept za to maso . Lepo se imejte in bodite pridne.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Šahovnica
Bučke s sirom