Čemaža ( divjega česna) je sedaj v izobilju. Zanima me, kako ga shraniti, da bi bil uporaben čez celo leto.
karmenka
Čemaža ( divjega česna) je sedaj v izobilju. Zanima me, kako ga shraniti, da bi bil uporaben čez celo leto.
karmenka
7. apr 2008 0:43
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1399 Nekaj nasvetov boš dobila v tejle - enaki - temi, kije bila odprta pred kratkim. Lep pozdrav! mamaF - Mojca
7. apr 2008 5:51
Hvala, mamaf. LP karmenka
7. apr 2008 9:08
mi ga zmrznemo(vendar pol ni tako dober) ali pa ga vložimo (v olje) in dodajamo omakam, solatam... ledenka
7. apr 2008 9:20
jaz ga v multipraktiku zmiksam z dodatkom olivnega olja dodam pinjole in sol ga dam v majhne kozarče zaprem in ga imam kot pesto za testenine
7. apr 2008 9:26
Nadaljujte v že prej odprti temi:
rimljanka - moderatorka Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bovla z metuljčki
Ribja juha s testeninami