Zanima me s čim boste letos pobarvale velikonočna jajčka.Verjetno vas bo največ kar na način - čebulni olupki...
vijolca73
Zanima me s čim boste letos pobarvale velikonočna jajčka.Verjetno vas bo največ kar na način - čebulni olupki...
vijolca73
11. mar 2008 14:18
Jaz jih vsako leto pobarvam s čebulnimi olupki. katra55
11. mar 2008 16:09
jaz jih bom pa v teranu skuhala. solatkica
11. mar 2008 16:23
solatkica, a misliš resno. Še namreč to nisem slišala in kakšne so Jaz jih bom poskusila barvati z barvo, ki sem jo kupila v hoferju v majhnih ampulah - tekočo. Če pa slučajno ne bodo uspele lepo, pa v čebulnim olupu. mojca
11. mar 2008 16:28
Tudi jaz jih bom skuhala v teranu.
jade
11. mar 2008 16:39
Do zdaj smo jih vedno v čebulnih olupkih, ko pa sem to prebrala , jih bom pa res tud jaz v teranu probala skuhat... I LUCKY DAY
11. mar 2008 16:46
(((prehitr sem pritisnila enter))):::sem enkrat kupila neko barvo , ki so ble tud v ampulah,pa saj ne rečem , da niso bila lepa , ampak so bila nekam tako lepljiva ,pa še čudno so dišala_______________.. Mislim da so čebulni olupki najbolj naravno barvilo. Mi je pa enkrat ena tetka rekla ,da jih skuha z rdečo peso, pa sem poskusla in ni bilo učinka.......< Lep dan še naprej lucky
11. mar 2008 16:49
Jaz jih bom pa skuhala v čebulnih olupkih, zraven pa pila teran lp saš saš
11. mar 2008 17:14
No, teran ni jič manj naraven od čebulnih olupkov. je pa barva zelo odvisna od barve jajčne lupine (in kvalitete terana).
rimljanka - zasebno mnenje
11. mar 2008 21:52
In kakšne barve so pobarvana jajčka s teranom?...vijoličasta?? Za spremembo bi imela jajčka še kakšne druge barve kot rjavordeče..... katjushka
11. mar 2008 21:58
Tudi mene zanima, kakšni so pirhi, pobarvani v teranu in na kakšen način se barvajo. Ali se surova jajca skuhajo v teranu? Ima mogoče kdo kakšno slikico, kako izgledajo taki pirhi? teddyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem
Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton