..ali pozna mogoče kdo kakšno dobro "domačo žaubo" proti hripavosti oz. izgubi glasu????......
...mimogrede .....mleko z medom ne pomaga
hvala že v naprej.....
..ali pozna mogoče kdo kakšno dobro "domačo žaubo" proti hripavosti oz. izgubi glasu????......
...mimogrede .....mleko z medom ne pomaga
hvala že v naprej.....
22. jan 2008 20:36
hoj! kaj pa grgranje slane vode ? GOSPAKATJA
22. jan 2008 20:36
a imaš slučajno kake alergije? božena
22. jan 2008 20:36
Ne govort!!! Glasilke naj počivajo kakšen dan, ne pit premrzlih ali prevročih tekočin, pomagajo kalcijeve šumeče tablete, kakšen žajbljev čaj, predvsem pa "šparat glas" !!! mussa
22. jan 2008 20:38
Ali pa grgranje žajbljevega čaja? Se mi je to že enkrat zgodilo - izguba glasu - pa mi je zdravnica dala neke šumeče tablete. Niso kaj prida pomagale, bile so pa dobre.. Takrat mi je bilo rečeno, da so bile glasilke preobremenjene... Lep večer še naprej! Moycaa
22. jan 2008 20:38
Jaz sem morala vedno zveciti posusene plodove jerebike. http://sl.wikipedia.org/wiki/Jerebika Jerneja USA
22. jan 2008 20:43
...ali pa pustiš malo veselja svojim domačim........ tejka77
22. jan 2008 20:44
Kalcijeve šumeče tablete...vedno pomagale pri izgubi glasu ... Petya
22. jan 2008 20:47
1/2 vode, 1/2 jabolčnega kisa zavremo in poparimo žajbelj. Čez 2-3 minute precedimo, delno ohladimo in grgramo. Res, da ne bo ravno prijetno, pomaga pa.
Kadar ostanemo brez glasu, moramo biti pri medu previdni, saj je ta pogosti povzročitelj, da odpovejo glasilke (alergija). In tako, kot svetuje muss, čim manj
Je pa ta pripravek zelo učinkovit pri vnetem oz. gnojnem grlu.
kobra 1
22. jan 2008 22:34
Se strinjam s Pety,kalcij.Vedno to prakticiram. balonka
22. jan 2008 23:34
Kalcij je OK. Najbolj pa pomaga 100 % tišina. Če pa je že treba govorit, se nikakor trudit šepetat! Govorit tiho z normalnim glasom. Ampak še vedno je najbolje biti tiho. Če si gleženj zvijem pač ne grem skakat na trampolin ali hodit okoli. Premalo se zavedamo, da je to čisto podobno. M MatjazKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bowla s kozicami
Špageti z omako iz bazilike in parmezanom