Zanima me, ali ima kdo od vas parni sesalnik hoover in kako ste zadovolni z njim. Ne bi se želela zaleteti z nakupom, saj stane 600 EUR
Drea
Zanima me, ali ima kdo od vas parni sesalnik hoover in kako ste zadovolni z njim. Ne bi se želela zaleteti z nakupom, saj stane 600 EUR
Drea
24. nov 2007 20:20
Jaz ga imam, vendar še zapakiranega. Namenjen je namreč za v novo stanovanje, v katerega pa se vselim šele čez kakšen mesec. Kaj več o njem ti res ne bi mogla povedat, pa tudi nikogar ne poznam, ki bi ga imel. V trgovinah, kjer ga prodajajo, imajo zloženko, kjer lahko izveš vse o njegovih tehničnih lastnostih. Iz osebnih izkušenj pa bom lahko govorila kot rečeno čez cca. 1 mesec, ko bom prekleto dobro vedela, ali je uporaben ali ni. Pa vseeno, ne dvomim vanj. jessy6 Sporočilo je spremenil(a) jessy6 dne 24. nov 2007 20:21:44
24. nov 2007 23:06
Drea, če ste iz SV konca Slovenije: predstavitev Hooverja bo 7. ali 14. 12. (mi bodo še natančno sporočili) v Big Bangu v Murski Soboti. Jaz ga bom kupila, samo na predstavitev še počakam. PoloniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo
Jugoslovenka