8. okt 2007 8:35
VIZE ne rabiš, jaz sem bila maja letos, pa sem potovala z navadnim potnim listom. Na letalu pač kot na letalu, gor izpolniš papirje, kam greš, za koliko časa, pa vse tvoje podatke, pa koliko denarja imaš s sabo... Skratka, ti vse piše. Na letalo neseš ročno prtljago, razen hrane in TEKOČIN! v tekočine ti štejejo tudi maskaro ipd... Manikirni seti niso za v ročno prtljago, to je jasno.
Ko greš dol z letala, te pofotkajo, vzamejo prstne odtise, sa si v evidenci, lahko ti pregledajo prtljago, mal povprašajo kam gre in to je to. Naju so spraševali še koliko gotovine imava s sabo, pa kakšne kreditne kartice... Bili so pa zeloooo prijazni, kot vedno. Čeprav zgleda full strogo na Customers oddelku, prijaznost vse poplača... In če kaj brskajo po prtljagi, vse povejo, zložijo, pomagajo...
Ko greš nazaj pa tik preden vstopiš v letalo spet slikat, prstni odtisi, da te izpišejo iz evidence...
Za Old Navy, Gap, Bath and body works, Yankee candle, Victoria secret, Buld-a-bear, Starbucks, Barns&Noble, Wall Mart, Target, Body shop, Tiffany!!!
lidka
Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 08. okt 2007 08:38:28