Mi lahko kdo pove, če obstaja kakšen način, da odpravim ledvične kamne ker na Bledu drobljenje kar precej boli, ta vrag se mi pa stalno ponavlja, sem jih že res sita. Hvala za pomoč in lep pozdrav
tarčica
Mi lahko kdo pove, če obstaja kakšen način, da odpravim ledvične kamne ker na Bledu drobljenje kar precej boli, ta vrag se mi pa stalno ponavlja, sem jih že res sita. Hvala za pomoč in lep pozdrav
tarčica
29. sep 2007 11:25
Na tešče spij 1 žlico domačega oljčnega olja. Anamarija
29. sep 2007 13:19
Njivsko preslico namočiš zvečer, naslednji dan jo segreješ do vretja in si pripraviš sedežno kopel - ledvice morajo biti pokrite, potem se zaviješ v brisačo in kopalni plašč in se na toplem osušiš, potem se oblečeš v suha oblačila in počivaš, jaz to delam zvečer in lepo zaspim, to delaš 5dni, potem pavza 3 tedne, pa spet ponoviš. Če so kamni že formirani se bo potrebno odločiti za eno od oblik odstranjevanja. Meni so ugotovili kamne v obliki peska in si s tem uspešno blažim bolečine, zadnji napad sem imela v marcu in je izvid urina še pokazal prisotnost peska, ker nisem dobila nobenega zdravila, le listek za laboratorij ob morebitnem napadu, menim, da mi preslica pomaga. nasha
29. sep 2007 13:24
Ja ja drobljenje,kar boli.Na tržnici kupiš mešanico želišč piješ trikrat na dan po skodelico.Meni je resničlo pomagalo.
29. sep 2007 13:25
anamarija1, si ti žolčne in led vične kamne malo zamenjala? rimljanka
29. sep 2007 13:37
Baje da pomaga čaj iz svežega peteršilja.. lp Vesna
29. sep 2007 13:49
Kakšna pa je ta mešanica čajev in na kateri tržnici? pila sem tudi že zmlete kurje želodčke ampak imam občutek, da ni nobenega učinka, ker mi je v2 mesecih iz 2mm zrastel na 6mm pa še 1 nov iste velikosti:Ma sem se kar odločila, da bom začele delat škarpo tarčica
29. sep 2007 14:03
Moraš piti pivo in po stopnicah gor dirkati, dol pa skakati. Če niso preveliki, se bodo sami izločili. Stari, vendar preverjeni recept. Kyara
29. sep 2007 14:07
Moj oče je tudi po stopnicah skakal. Saj boli, vendar še zdaleč ne tako, kot drobljenje. jessy6
29. sep 2007 15:03
Včasu napada je priporočljivo čimveč gibanja in prestrezanje seča, da ugotoviš morebitne izločke. Vseskozi pa je pomembno, da piješ čimveč tekočine. Tako je meni svetoval doktor. Je pa res zoprno boleč napad, pa še gibati moraš. nasha
29. sep 2007 15:51
rimljanka je napisal/a: |
anamarija1, si ti žolčne in led vične kamne malo zamenjala? rimljanka |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem
Hrustljava solata