Zanima me, kako z jedilnimi barvami barvate smetano. Imam tiste, ki se dobijo povsod (v tubicah) in ne vem, ali naj zamešam v nestepeno ali stepeno smetano.
Hvala!
Dana
Zanima me, kako z jedilnimi barvami barvate smetano. Imam tiste, ki se dobijo povsod (v tubicah) in ne vem, ali naj zamešam v nestepeno ali stepeno smetano.
Hvala!
Dana
13. okt 2007 18:40
Lahko pa tudi v nestepeno smetano kaneš malo barve, premešaš in potem z tankim čopičom pobarvaš že obrisano slikico na torti. evamaja
13. feb 2008 17:38
Ker se sedaj bliža Velika noč in se bo v trgovinah dobilo barve za barvanje pirhov, me zanima ali jih uporabljate tudi za barvanje smetane? Npr: http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_5695.htm Hvala za odgovore. Mijan
13. feb 2008 18:28
Jaz sem na forumu zasledila, da barvajo s temi barvami tičino maso. Čudno, ampak meni se je skoz zdelo, da so te barve strupene, ne vem no, s emi zdi, da je veliko ljudi v to prepičanih.
Jaz sem te barve v tubicah dala v stepeno smetano. Potem so pa še tiste tubice za piisanje, od te iste firme pa sem z njimi po smetani pisala pa se je malo spacalp. Kako je s tem? Ker je barva iz sladkorja verjetno lahko pišemo po tičini?
katti
14. feb 2008 3:07
Barve za pirhe lahko uporabljaš za vse, če nimaš predsodkov. Sicer pa ali vam ta barva za pirhe ne pride čez lupino na beljak, a potem ne jeste tega??? Ali pa morda pač ne barvate z njimi, pa se poslužujete domačih načinov? Meni namreč s čebulo pobarvani niso všeč, bljak. Sama si naredim zalogo barv za veliko noč in jih imam potem celo leto, ker tubice so kar zasoljene... katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
14. feb 2008 10:19
Saj barve za pirhe imajo trgovci vseskozi na zalogi. Ko ni velika noč, so pač shranjene v skladišču. seherezada
11. jul 2008 18:24
Pozdravljeni.
Z Jernejevim dovoljenjem vam ponujam jedilne barve, arome, pobarvan kokos in sladkor ....
Proizvajalec je ETERIKA, Trstenik, Srbija
http://www.eterika.co.yu/index_sr.htm
Ponudba preseljena na zadnjo stran.
lp
Sporočilo je spremenil(a) Pitončica dne 15. 2009 22:48
11. jul 2008 20:12
Joj pitončica kaj nam ti delaš.
Jaz bi imela tisti zvezdni prah, roza in modre perlice, pobarvani sladkor, pa rdeče vrtnice. Seveda, če bo še kakšna kandidatka.
Kaj so to icing barve?
jade
11. jul 2008 20:43
PITONČICA, KAPO DOL!!! Jaz bi imela veliiiko reči, zanima me kako bi plačale in kje bi dobile naročeno. Žal ne živim niti blizu Ljubljane. Zanimajo me tudi barve za printanje, na kaj printaš in s kakšnim printerjem? jezek
13. jul 2008 22:13
jaz za zdaj ne bi naročila nič, ma ne morem si kaj, da ne bi to napisala: PITONČICA TI SI RES FACA! Katarina KKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pekoče piščančje perutničke
Zvezdice alla Alfredo