MOJ 8 LETNI SIN ZELO RAD JE VLOŽENO KORUZO(PRAVZAPRAV JE TO EDINA ZELENJAVA KI JO JE)ZATO SEM NA VRT POSADILA MALO KORUZE,VENDAR NIMAM NOBENEGA RECEPTA ZA VLAGANJE.ČE GA KDO POZNA NAJ MI PROSIM ČIM PREJ NAPIŠE
EVALD
MOJ 8 LETNI SIN ZELO RAD JE VLOŽENO KORUZO(PRAVZAPRAV JE TO EDINA ZELENJAVA KI JO JE)ZATO SEM NA VRT POSADILA MALO KORUZE,VENDAR NIMAM NOBENEGA RECEPTA ZA VLAGANJE.ČE GA KDO POZNA NAJ MI PROSIM ČIM PREJ NAPIŠE
EVALD
6. avg 2007 19:37
Zakaj pa je ne bi dala v skrinjo? Jaz sem jo enkrat samo malo povrela, ohladila, dala v lončke in v skrinjo. Jelenckova
29. sep 2007 14:52
Jaz sladko koruzo na storžu skuham, z nožem porežem zrnje dolin ga dam v steklenice, gor kis kot za kumarice, pasteriziram in imaš koruzo na solati. Moji radi gor vlijejo še kakšno kapljico bučnega olja. Kyara
29. sep 2007 15:27
Jaz dam cele surove storže v skrinjo. Potem pa samo skuham. Ali pa skuham koruzo, z nožem porežem zrnje v vrečko in v skrinjo.
jadeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi
Lečina juha in krekerji iz polente