Pekač za pizzo

petkica  

član od: 15.12.2006

sporočila: 744

tema odprta - 10. jul 2007 18:33 | ogledi: 5.433 | odgovori: 10

Danes sem kupila ta pekač in notri spekla čevapčiče in krompir. Pred uporabo sem ga namazala z oljem, kot piše v navodilih. Pri pomivanju sem opazila, da se je nekaj zažgalo oz. prijelo na pekač in sem zadevo namočila. Pa še vedno ne gre ven. Ima kdo kakšno idejo, kako to sčistiti? Je to normalno za tovrstne pekače?

petkica

Bernarda  

član od: 18.1.2005

sporočila: 298

10. jul 2007 19:04

v mojih navodilih piše,da naj ob trdovratnih madežih ,dam v posodo vodo,in malo segrejem,potem pa bo umazanija odstopila-nisem pa poskusila,ker imam sama to pečico komqj en teden Bernarda

sterkuš  

član od: 19.5.2007

sporočila: 103

10. jul 2007 20:06

Se strinjam z Bernardo.Nalij v pekač vodo in ga vklopi,da voda zavre.Meni je do zdaj šlo vse dol z dna. Lp! romi1

emily  

član od: 11.6.2007

sporočila: 432

10. jul 2007 21:24

Maščoba oz. tisto. kar ostane od hrane zapečeno, gre z mojega pekača takoj dol, samo malo segrejem in obrišem s krpico in potem še s suho papirnato brisačko. Čudno, petkica, mogoče pa preveč nežno ti to brišeš, malo bolj pritisni... seveda ne smeš praskat, ker se bo odrgnil teflon. emily

buča  

član od: 29.7.2006

sporočila: 1563

10. jul 2007 21:32

Meni pa povejte prosim, katere znamke pekač je dober in v kateri trgovini ga imajo. Lepa hvala! buča

sterkuš  

član od: 19.5.2007

sporočila: 103

10. jul 2007 21:45

Mislim,da jih imajo vsepovsod.Malo je treba pogledat po trgovinah.Jaz imam znamko Perfect,če ti pa kaj pomaga,kupila sem ga v trgovini Akvonij v Šentjurju. romi1

petkica  

član od: 15.12.2006

sporočila: 744

10. jul 2007 21:46

Ja, takole je. Vodo sem zavrela, nato sem pobrisala s papirnato brisačo. Še vedno se poznajo fleki, pa ne zažgani, ampak plošča izgleda "znucana". Je to normalno? Če sem slučajno kupila mačka v žaklju, ga lahko vrnem v osmih dneh. Vem, da take stvari (sploh po te ceni - 12€) niso za dolgo, ampak za prvi dan se mi zdi to čudno. petkica

Winnie  

član od: 14.12.2006

sporočila: 116

11. jul 2007 8:29

Jaz sem pa kupila ta isti pekač in je pokrov pokvarjen. Luknja, kamor naj bi šel ročaj je postrani izvrtana in ročaja ne moreš pritrditi gor. Saj bom reklamirala, vendar bodite pozorni. lp Winnie

emily  

član od: 11.6.2007

sporočila: 432

11. jul 2007 9:01

Jaz sem ga kupila v Jadranovi trgovini v Sežani (SUPER PIZZA MANN 7000) in je bil nekaj nad 40 eurov. So pa imeli tudi na pol cenejšega, ampak ker so mi rekli, da je ta boljše kvalitete in ima kvalitetnejši tefal, sem kupila tega. Sem zelo zadovoljna z njim.

So pa moji sodelavci v službi kupili pred par leti v Merkurju enega poceni, pa si skoraj vsak dan na njem delajo malico in je tudi super. 

emily

mimoza5  

član od: 14.5.2007

sporočila: 74

11. jul 2007 12:15

Ja, emily, nekako logično je, da je dražja stvar pač kvalitetnejša he he. Jaz ga imam znamke Bomann, sem dala 3.900 sit, ampak sem zelo zadovoljna. Res pa je, da se vse lepše speče v njem, kot pa pica, kar so povedale tudi že druge ženske. Zelo je dober pečeni krompir, pa piščanca lahko pohaš... njami, sem že kar lačna postala. mimoza5

mimoza5  

član od: 14.5.2007

sporočila: 74

11. jul 2007 12:23

buča je napisal/a:
Meni pa povejte prosim, katere znamke pekač je dober in v kateri trgovini ga imajo. Lepa hvala! buča
Dobiš jih povsod. V vsaki manj založeni trgovini jih imajo. Cena se jim suče nekje od 15 eur pa več. Odvisno koliko želiš dati za njega - torej dražji je, boljši je teflon, definitivno. Mislim, da so trenutno najcenejši v Big bengu in Aliansi, ne vem če jo vaše mesto premore. Drugač pa poglej cene in kvalitete, da se ne boš zaletela (plačala več za isto stvar drugje).....pri nakupu. pa uživaj. Jaz ga namreč imam že nekaj časa in za čevape, pa pečen krompir, pa pohanega piščanca je super. mimoza5

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti