Pomivalni stroji

new  

član od: 19.12.2006

sporočila: 3

tema odprta - 3. jul 2007 14:56 | ogledi: 2.751 | odgovori: 8

Pozdrav vsem!

Kot mlada družina si urejamo stanovanje in na vrsto bo prav kmalu prišel pomivalni stroj. Rada bi kupila vzdržljiv, tih, učinkovit pomivalni stroj, pa ne vem za katero blagovno znamko se naj odločim!

Nekje sem zasledila, da Gorenjski pomivalni stroji niso kaj preveč dobri? Kaj ve mislite o vplivu garancije na belo tehniko nasploh, je to sploh pomembno?

LEPO PROSIM ZA NASVETE IN IZKUŠNJE, new

new

barbara9  

član od: 31.1.2007

sporočila: 756

3. jul 2007 15:45

Moj stari Gorenjev pomivalni stroj je pral dobro, veliko posode sem lahko zložila vanj, bil pa je zelo glasen. Zaradi tega sem ga pred tremi leti zamenjala za Bosch logixx, med pranjem posode je zelo tih. Pere malo dlje, na zaslončku se izpisuje čas do konca pranja. V garancijskem roku se napake v delovanju aparata odpravijo brezplačno. Zato je pomembno, kako dolg je garancijski rok. barbara9

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

3. jul 2007 16:57

Imam whirlpoola in pere tako tiho, da ga sploh ni slišati. Sem vzela en enostavnejši model, ker mene 35 tipk in 2186 možnih kombinacij, pomnoženh s sto temepraturami ,niti najmanj ne gane. sem imela whirlpoola tudi prej in resnično nimam pripomb.

je pa tako - tudi se lahko nasankaš, kot povsod. Ti vsi nekaj hvalimo, ti pa naletiš na enega slabega med sto tisoč dobrimi.

Mamamia

mamamia

anamarija1  

član od: 19.8.2005

sporočila: 5381

3. jul 2007 18:21

Gorenjevega smo zamnejali s Candy Futura cdf 312 A,super je. Anamarija

gaja 1  

član od: 29.12.2006

sporočila: 378

3. jul 2007 18:48

Mi smo pa z Electroluxom tudi super zadovoljni. Ne vem, če ti bomo v kakšno pomoč. Stroj si dobro oglej, da niso vsa tista stojala fiksna, da lahko vzameš kaj ven, če imaš kakšno izvenmersko posodo, da lahko sama kaj razporediš po svojih potrebah. LP gaja 1

terlikar 1  

član od: 10.3.2005

sporočila: 994

3. jul 2007 20:21

Imam Elektroluxa in sem z njim super zadovoljna, mogoče je edina pomanjkljivost izredno gost filter in ga je potrebno po vsaki uporabi očistit. Je pa ˝zihertrotel˝ varianta, brez miljon gumbkov, ki jih itak nikoli ne rabim. Bernarda

sterkuš  

član od: 19.5.2007

sporočila: 103

4. jul 2007 11:23

Vsak pač hvali svojega,tako da jaz pohvalim SIEMENS znamko(sorodnik BOSCH).Je izredno tih in ima veliko funkcij.Seveda odvisno od modela. romi1

Mac  

član od: 2.8.2006

sporočila: 199

4. jul 2007 11:50

Whirpool. Enostavno nastavljiva zgornja košara (pride prav pri večjih kosih posode - visokih kozarcih...), tih, antibakterijska funkcija (kozarci za vlaganje, otroške stekleničke...), 6 čut (sam zazna umazanost posode in prilagodi čas pomivanja), pranje manjše količine posode (samo zgornja ali spodnja košara).... Zadovoljna. Vsekakor vedno poglej za A energijski razred! Mac

new  

član od: 19.12.2006

sporočila: 3

4. jul 2007 20:36

VSEM NAJLEPŠA HVALA ZA POMOČ!!!!!!!! Se bo zdej res lažje odločit`. New new

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti