Lepo vas prosim za pomoč - za vsaj približen odgovor. Dobila sem nekaj let star pralno sušilni stroj Candy brez navodil. Oprati perilo že znam, sušenja pa ne znam aktivirati. Hvala!
kastrolca
Lepo vas prosim za pomoč - za vsaj približen odgovor. Dobila sem nekaj let star pralno sušilni stroj Candy brez navodil. Oprati perilo že znam, sušenja pa ne znam aktivirati. Hvala!
kastrolca
2. jul 2007 11:42
Koliko je star stroj? Jaz imam doma enega starejšega kot 10 let, katerega včasih uporabljam za sušenje. Obvezno moraš imeti odprto vodo ko sušiš. Ostalo pa ti lahko napišem, če je tudi tvoj tako star. LP K
2. jul 2007 12:07
Ja, ravno zato ti stroji niso fajn. Ko daš ti perilo na sušenje, ti ga prvo še enkrat namoči in potem šele začne sušiti. In ven pride veliko bolj zmečkano kot bi moralo bit. Preverjeno. Imam pralno sušilni stroj Indesit od Aristona, pa je eno veliko sranje, oprostite izrazu. V njem sem sušila vsega skupaj 3x, pa je ven prišlo zmečkano kot ne vem kaj. Pri prijateljici, ki pa ima samo sušilni stroj, pa je perilo že skoraj zlikano. Je pa res, da se v sušilnem stroju perilo zelo skrči. Malčica
2. jul 2007 12:21
Meni se perilo v sušilnem stroju nič preveč ne skrči, oz. če se, se tako malo, da ni opaziti, pa sušim samo v stroju. jade
2. jul 2007 12:55
Hm, jaz imam Candy in mi nič prej ne namoči, samo suši in ni nič kaj zmečkano, če le ne pustim predolgo stati.
2. jul 2007 13:08
Voda ne služi "namakanju" perila ampak hlajenju pralnega stroja (verjetno motorja). Perilo je zmečkano če ga preveč posušiš ali pa če ga je preveč v stroju. V pralno-sušilnem se ponavadi lahko suši le polovica opranega perila. Je pa res, da je kvaliteta sušenja drugačna kot pri sušenju v ločenem sušilcu, zaradi razlike v bobnu. Če zaradi prostorske stiske ne gre drugače je tudi pralno-sušilni OK. Je pa res, da pri sušenju porabi skoraj toliko vode kot pri pranju. Kneznan uporabnik
5. jul 2007 16:03
Napiši oznako modela, pa bomo videli, kaj se da narediti. amojsterKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci
Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem