Živijo,
sem pred projektom "nova kuhinja" in trenutno obremenjena z izbiro aparatov - praktično gre za prve prave nakupe, vse doslej sem nekako podedovala, razen hladilnika, ki bo kmalu polnoleten (in sem torej z njim več kot zadovoljna, da sploh še dela) in mikrovalovke, ki pa je bila, resnici na ljubo, bolj stran vržen denar. Ker ne bi rada ponavljala napak, prosim za kakršno koli mnenje o tem, na kaj naj bom pozorna pri nakupu
hladilnika (no frost, predali taki in drugačni, za svežo zelenjavo???), kaj je bolje, prostostoječi ali vgradni?
pečice (rada pečem, tako da ventilator skoraj mora bit, kaj pa vse druge funkcije? zanima me tudi, kako imate vgrajene - na višini, kako se zadeva obnese v omarah - čiščenje, segrevanje, najbrž ne sme biti v omari ob vgradnem hladilniku?),
kaj s kuhalno ploščo, je boljša indukcija ali steklokeramika, brala sem že na forumu o "brnenju"? indukcijskih plošč (imate izkušnje s kuhalnimi otoki?)
napa - na kaj naj bom pozorna, kako glasne so te zadeve,
in pomivalec - modeli imajo morje funkcij, katere so nujne, in katere malo manj ali sploh ne - skratka, kaj uporabljate, kaj pomeni fuzzy logic?, kaj pa glasnost, so boljši vgradni ali popolnoma integrirani???
Vesela bom predvsem vaših morebitnih opozoril - napak, ki ste jih sami odkrivali na svojih aparatih... pa seveda tudi pozitivnih lastnosti vaših kuhinjskih pomagačev
Sem se projekta lotila tako, da bom najprej izbrala aparate, potem pa bom najbrž prisiljena šparat na lesenih delih ...
lepo bodite
Irena